Tuinbouwverwarming

Verwarming

Samen met U bespreken wij graag welk verwarmingssysteem het beste van toepassing is op uw bedrijf.

Collector

 

Buisrailverwarming

 

Monorailverwarming

 

Luchtverwarming

Vloerverwarming


Buffertanken

Geproduceerde warmte opslaan en benutten wanneer U ze nodig heeft door middel van buffertanks. Dankzij die opslag maakt de buffering uw verwarmingsinstallatie rendabeler en flexibeler. Liggende buffertanken van 100m³ tot 330m³ – verticale buffertanken van 300m³ tot 5000m³

Liggende tanks

 

Verticale tanks

 

Moeilijk gaat ook!


Ketels

Wanneer u uw verwarmingsketel – installatie  wil vernieuwen zijn er verschillende mogelijkheden. Uw persoonlijke voorkeur, mogelijkheid om aan te sluiten op het gasnet, en prijs van de brandstof zullen mee bepalen wat voor u de beste keuze is. Voor advies is het zeker aan te raden om contact met ons op te nemen.

 

Gas

 

Olie

 

Antraciet


CO2 Installaties

Een CO2 installatie is niet meer weg te denken in een serre waar men de planten optimaal wil laten groeien. Het recupereren van verbrandingsgassen is dan ook een zeer goede investering.

Rookgascondensors

Een rookgascondensor wordt geplaats achter de  verwarmingsketel en recupereert tot 10% van de warmte die anders verloren gaat. Deze investering is alleen nuttig als er koud retourwater beschikbaar is (eventueel van een laag temperatuurnet of een groeinet).


Pompen

Een grote stock aan pompen en onderdelen van SPX (Stork) is voorhanden. Ook gereviseerde pompen en pompkoppen om deze stock aan te vullen.

Verkoop

SPX(Stork-Johnson pump)

Pompenservice of interventie

Gereviseerde pompkoppen