Tuinbouwverwarming

Verwarming

Samen met U bespreken wij graag welk verwarmingssysteem het beste van toepassing is op uw bedrijf.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden van recente projecten.

Collector

Buisrailverwarming

Monorailverwarming

Luchtverwarming

Vloerverwarming

Buffertanken

Geproduceerde warmte opslaan en benutten wanneer U ze nodig heeft door middel van buffertanks. Dankzij die opslag maakt de buffering uw verwarmingsinstallatie rendabeler en flexibeler. Liggende buffertanken gaan van 100m³ tot 330m³ en verticale buffertanken van 300m³ tot 5000m³.

Hieronder enkele foto’s van recente projecten.

Liggende tanks

Verticale tanks

Moeilijk gaat ook!

Ketels

Wanneer u uw verwarmingsketel – installatie wil vernieuwen zijn er verschillende mogelijkheden. Uw persoonlijke voorkeur, mogelijkheid om aan te sluiten op het gasnet, en prijs van de brandstof zullen mee bepalen wat voor u de beste keuze is. Voor advies is het zeker aan te raden om contact met ons op te nemen.

Gas

Olie

Antraciet

CO2 Installaties

Een CO2 installatie is niet meer weg te denken in een serre waar men de planten optimaal wil laten groeien. Het recupereren van verbrandingsgassen is dan ook een zeer goede investering.

Rookgascondensors

Een rookgascondensor wordt geplaatst achter de verwarmingsketel en recupereert tot 10% van de warmte die anders verloren gaat. Deze investering is alleen nuttig als er koud retourwater beschikbaar is (eventueel van een laag temperatuurnet of een groeinet).

Pompen

Een grote stock aan pompen en onderdelen van SPX (Stork) is voorhanden. Ook gereviseerde pompen en pompkoppen om deze stock aan te vullen.

Verkoop

Pompenservice of interventie

revisie pompen

Gereviseerde pompkoppen

Bossaerts P. bv

Vaartstraat 180, 2520 Oelegem 
Tel: 0032 3 385 94 26 - BTW BE0466 327 104 - info@bossaertsp.be